beats by dre cheap

Sajko je na farmi jer mu treba novac za CDSajko je po izlasku iz „Operacije trijumf“, bio u OT bendu, a onda se odvojio i nedavno je radio muziku za seriju „Priđi bliže“ koja se emituje na nacionalnoj televiziji. Sada ima mnoge planove koje će pokušati da realizuje zbog ulaska na farmu.
– Motivi za ulazak su, prvo, pare, nedavno je snimio album i planira da ga uskoro izda. Ovo je dobar vid promocije. Ako pobjedi, sigurno će kupiti stan – otkriva Nikola Paunović, koji smatra da će se Sajko dobro snaći, čak i sa „narodnjacima“.
– On je kao kameleon. Može da nađe zajednički jezik sa svima. Kulturan je momak i uspjeva da komunicira i sa starima i sa mladima –kaže Nikola.
Inače, Sajka u emisiji pažljivo prate svi učesnici „Operacije trijumf“ i navijaju, nadaju se njegovoj pobjedi, pa tako drugi bivši student „Operacije trijumf“ Vukašin Brajić kaže:
– Navijam za njega, biće mi drago ako pobjedi, bilo bi mi žao da prođe kroz još jedan pakao zbog rialiti šoua, a da ne ostvari uspjeh. Volio bih stvarno da Sajko kupi stan .
Nikola je smiren dečko, ali ukoliko ga neko iznervira, može da upadne u konflikt.
– Sajko ne voli kada mu se mješaju u to što radi. Jedino to može da dovede do konfliktne situacije, ako mu neko bude pametovao. Vidim već da ga Dejan zove Snajko i ako ga Sajko ušemi, biće mu potrebni lijekovi za smirenje – kaže kroz smijeh Nikola Paunović.

Operacija_TRIJUMF
http://trijumfshow.blogger.ba
24/03/2010 22:03