beats by dre cheap

Sajko igra u tinejdžerskoj seriji „Priđi bliže”

Nikola Sarić Sajko prijee nekoliko dana se oprobao kao glumac u tinejdžerskoj seriji „Priđi bliže” koja se emituje na RTS-u. Nikola je na početku saradnje napravio naslovnu numeru za seriju, a potom je dobio poziv da bude gostujući glumac. Nikola se pojavljuje u jednoj epizodi u kojoj glumi sebe.


 - U seriji glumim Nikolu Sarića. Pojavljujem se u jednoj epizodi kao zabavljač na žurki koju organizuju srednjoškolci. U seriji samo pjevam i nemam veze sa konkretnom radnjom serije. Nisam morao da glumim, ali rado bih se oprobao u glumi. Taj poziv mi se veoma dopada i zato sam i prihvatio da se pojavim i seriji. Pa kada glumci mogu da pjevaju, valjda i mi možemo da glumimo - objašnjava kroz smijeh Sajko,  i kaže da mu  nije bilo teško na snimanju.

  - Imao sam samo jedan snimajući dan i brzo je sve prošlo, snimali smo nekih šest sati. Nisam imao tremu na snimanju - priča Sajko koji, inače, kada god ugrabi vrijeme, prati dešavanja u seriji.

- Mislim da je serija odlična i da ima edukativan karakter koji je potreban današnjoj omladini. To je trenutno jedina serija za srednjoškolce koja ima zadatak da objasni kako bi omladina trebalo da funkcioniše - kaže Sarić.
Inače, serija „Priđi bliže” govori o šesnaestogodišnjoj tinejdžerki Bebi koja živi sa roditeljima u Beogradu i proživljava slatke muke odrastanja. Njeno viđenje svijeta je mladalački ironično i prožeto pop-kulturnim referencama od muzike, knjiga i mode do moderne komunikacije preko „Fejsbuka”. Po ideji tvoraca, serija „Priđi bliže” bi trebalo da promoviše atmosferu jednakosti i tolerancije, te da na najdjelotvorniji način utiče na promjenu stavova, ponašanja, obrazovanje mladih. Serija se prikazuje svake nedelje u 17.30, a glume Dragoljub Ljubičić Mićko, Ivana Mihić, Stevan Gardinovački, Srđan Ivanović i drugi.

Operacija_TRIJUMF
http://trijumfshow.blogger.ba
14/03/2010 11:42