beats by dre cheap

Babaja ljubi crnogorsku misicu


Popularni Babaja je osvojio srce prelijepe djevojke, koja se prošle godine okitila lentom prve pratilje na izboru "Miss Montenegro".

Nikolina je rođena Beograđanka koja već duže vrijeme živi u Crnoj Gori. Veza između Adnana i Nikoline počela je prošlog ljeta, kada je Adnan sa ostalim učesnicima "Operacije Trijumf" boravio u Crnoj Gori.

"Nikolina i ja smo se upoznali ljetos u Crnoj Gori na jednom velikom druženju. Ne znam čime sam je osvojio, ali ponekad imam osjećaj da je ona prva mene osvojila svojom ljepotom i šarmom. Na nastupe koje sam imao u Crnoj Gori ona je dolazila često, a kako mi se sviđala, ja sam je polako šmekao dok sam pjevao. Sve numere koje sam izvodio, pjevao sam njoj, a posebno one ljubavne. Bila je svjesna da i ja prema njoj osjećam nešto. Naše šmekanje je trajalo izvjesno vrijeme dok, moram priznati, ona nije prva prišla kad sam ručao u jednom restoranu", iskren je Adnan.

"Ne vjerujem da će na naš odnos uticati činjenica da smo oboje poznati. Nas dvoje se super slažemo. Kad nisam sa njom, strašno mi nedostaje. Volio bih da smo stalno zajedno, ali sam svjestan da je to zasad nemoguće. Razdvojenost nam ne predstavlja neki problem. Kako ja većinu vremena provodim u srpskoj prestolnici, a i ona je rođena Beograđanka koja živi u Crnoj Gori, često dolazi u rodni grad. Naravno, i ona ima brojne obaveze, kao i ja", kaže Adnan.

“Nikolina će uskoro doći u Živinice da upozna moje roditelje. Ja sam već imao priliku da upoznam njene i moram reći da su stvarno super. Moj otac i majka kad su je vidjeli na slikama, bili su i više nego zadovoljni. Prvo što su me pitali da li je mnogo viša od mene, pošto su takav utisak stekli gledajući je na fotografijama. Uvjerio sam ih da ona stvarno nije nimalo viša od mene i da smo super par", rekao je Adnan .

Operacija_TRIJUMF
http://trijumfshow.blogger.ba
13/03/2010 23:05