beats by dre cheap

Milica Majstorović u bolnici zbog lijekova

Milica se predozirala!

Finalistkinja rijaliti šoua „Operacija trijumf“ Milica Majstorović primljena je u Urgentni centar Kliničkog centra Kragujevac u noći između četvrtka i petka nakon što se, navodno,  predozirala popivši preveliku dozu lijekova za spavanje.

- Milica nije mogla da podnese pritisak slave i zato se vratila iz Beograda u Kragujevac kod roditelja. Izgubila je svaku privatnost, veze su joj trpjele zbog toga što je fotografisana s drugim muškarcima, tempo života je bio prebrz za nju. Ona je po prirodi vedra djevojka, ali je izuzetno emotivna, što su mogli da vide i svi koji su gledali „Operaciju trijumf“, pa je u posljednje vrijeme pala u depresiju, koja je  bila i uzrok toga što je popila preveliku dozu lijekova.

- Milica Majstorović je u Urgentni centar primljena i urađena joj je standardna blaga detoksikacija. Primila ju je toksikolog Vesna Marjanović, koja je reagovala na vrijeme i spriječila teže posljedice, osjeća se dobro i biće puštena već u toku dana - rekao je  dobro obavješteni izvor iz kliničkog centra u Kragujevcu.
Da li je Majstorovićeva slučajno uzela veću dozu lijekova od preporučene ili je u pitanju bio, kako se priča, pokušaj samoubistva, pokušali smo da saznamo od nje  (časopis "Alo")

- To sad prvi put čujem od vas. Šta se to dešava danas? Niste prvi koji pitaju. Odakle vam ta informacija? Stvarno nema smisla - pisalo je u poruci koju je poslala mlada pjevačica, vjerovatno ne primjetivši da je u poruci demantovala samu sebe. Milica, naime, ističe da informaciju „prvi put čuje od nas“, a potom dodaje da „nismo prvi koji je to pitaju“, kažu iz  časopisa "Alo".
Kada smo joj odgovorili da imamo potvrdu da joj je u Urgentnom centru urađena detoksikacija i da je sada dobro, stigla je poruka.
- Ja sam dobro, ali nisam bila u Urgentnom. Nemojte više da mi postavljate ovakva pitanja i da me zovete zbog ovoga.
Tada je Majstorovićeva prekinula dalju komunikaciju ostavivši brojna pitanja bez odgovora. Prije svega ono koje se uvijek postavlja, a za koje je njen slučaj, ukoliko je zaista pokušala da oduzme sebi život, samo jedan ekstremni pokazatelj: da li je cijena slave prevelika ukoliko se naruši duševni mir i zdravlje.

 

Psiholog: Potezi očajnika

Klinički psiholog Jasna Veljković pojasnila  je stanje svijesti mladih osoba koje pokušaju da sebi oduzmu život.
- Treba ozbiljno uzeti u obzir ovakav način rješavanja problema, to je alarmantan znak da je toj osobi potrebna neka vrsta psihoterapijskog tretmana. U adolescenciji od 15 do 25 godina su česti pokušaji samoubistva u posljednjih deset godina. Razlozi su mnogobrojni, od nezadovoljstva sobom, izgledom, uspjehom pa do prekida emotivne veze koju mladi doživljavaju kao tragediju. Neuspjeh bilo koje vrste naročito demotiviše osobe kojima je stalo do uspjeha i ukoliko se to komplikuje konfliktom s roditeljima, onda to djeluje kao okidač. Ovo je naročito izraženo ako je osoba impulsivna, a mladi to jesu. Ono što iskustvo govori je da većina njih nije planirala smrt. Tek kada se vrate u život, shvataju težinu čina i drago im je što su ostali živi, ali su očaj i bijes bili toliko jaki da su, prosto, taj čin vidjeli kao rješenje.

Operacija_TRIJUMF
http://trijumfshow.blogger.ba
20/02/2010 14:45