beats by dre cheap

Vukašin Brajić: Krčim put ka Evropi

Vukašin Brajić  sa kompozicijom „Munja i grom" borit će se za najbolju pjesmu Evrope.

- Osjećam se kao da sam pao sa Marsa! Mnogo mi znači što su me izabrali da predstavljam BiH. To je bio logičan slijed događaja, jer sam na „Operaciji Trijumf" i „Beoviziji" osvajao drugo mjesto - kaže Vukašin.

On ističe da je konačno dokazao da kvalitet pobjeđuje i osvrnuo se na prošlogodišnje špekulacije da je visok plasman na „Beoviziji" ostvario samo zbog popularnosti u „Operaciji Trijumf".

- Prošle godine pripisali su mi popularnost, a ne kvalitet. Ovo je moja pobjeda, dokazao sam svima da vrijedim. Nadam se pobjedi u Oslu - poručuje Brajić.


 

- Sam sam se prijavio za „Evroviziju". „Munja i grom" je ljubavna pjesma. Melodija je između roka i balade, jer su strofe mirne, a refreni dinamični - kaže Vukašin.

Ovo mi veoma znači, niko nije stao ili urgirao za mene, odabrali su me na osnovu kvaliteta i reputacije, tako da mi je velika čast. Ako sam u „Operaciji trijumf” mogao da nastupam za Bosnu i Hercegovinu, mogu i na „Evroviziji” - jasan je Vukašin koji ne razmišlja o plasmanu. Kaže da mu pobjeda uopšte nije na umu, već da je ovo način da raskrči put ka Evropi.
- Nije bitno da li će da me čuju u Evropi, već kako će da me dožive. Svakako želim da ovu šansu maksimalno iskoristim, jer je ovo trenutno najveća šansa koja mi se ukazuje i mislim da kod nas ne postoji drugi put ka Evropi, osim „Evrovizije” - priča Vukašin i objašnjava sa kakvom se pjesmom takmiči.
- Pjesma „Munja i grom” je bazično rokerska, ali se dosta razlikuje od pjesme „Blagoslov za kraj” sa kojom smo se takmičili prošle godine na „Beoviziji”. Nema etno-motiva i nije ta vrsta roka. Pjesmu ćemo prvi put otpjevati 7. marta u specijalnoj emisiji na BHT-u - otkriva Vukašin.
On je rođen  9. februara u Sanskom mostu. Pobjeda u ovom muzičkom šouu mu je zamalo izmakla, a prošle godine je zajedno sa „OT bendom” bio favoriti publike za odlazak na „Evroviziju”. Iza sebe ima  tri singla sa „OT bendom” - „Strpi se još malo”, „Blagoslov za kraj” i duetsku pjesmu „Zaboravi” sa makedonskom pjevačicom Karolinom Gočevom.

Operacija_TRIJUMF
http://trijumfshow.blogger.ba
16/01/2010 18:34