beats by dre cheap

Ljubav Sajka i profesorke MiliceProšlo je tačno godinu dana od kada se završila akademija „Operacija trijumf”. Tačno je toliko vremena prošlo od kada su se zbližili jedna profesorka i jedan student: Milica Cerović (31) i Nikola Sarić Sajko (21). A još važnije je to da njihova ljubav i dalje traje, a ekskluzivno u novom broju „Pulsa” možete prvi put vidjeti fotografije na kojima više ne kriju emocije.
Njih dvoje su prvi put viđeni zajedno poslije kraja „Operacije trijumf”, i to na proslavi, na splavu „H20”. Od tada se nisu često pojavljivali zajedno na gradskim dešavanjima. Bili su na premijeri predstave „Dečko koji obećava” u maju prošle godine, i povremeno su večerali u društvu prijatelja u beogradskom restoranu „Pire”. Svoju ljubav su držali dalje od očiju javnosti.
Profesorka se poslije „Operacije trijumf” vratila svojim redovnim koreografskim obavezama u Pozorištu na Terazijama, gdje je zaposlena, a Sajko je pokazao da se uklapa u stereotipe.
Pošto je napustio „OT bend”, i on je postao predavač. Tako da sada njih dvoje osim zajedničkih strasti imaju još jednu stvar koja ih spaja: oboje su profesori.

Operacija_TRIJUMF
http://trijumfshow.blogger.ba
12/01/2010 19:31