Image and video hosting by TinyPic Operacija_TRIJUMF 2010/03

Operacija_TRIJUMF

Dobrodošli na moj blog

24.03.2010.

Sajko je na farmi jer mu treba novac za CDSajko je po izlasku iz „Operacije trijumf“, bio u OT bendu, a onda se odvojio i nedavno je radio muziku za seriju „Priđi bliže“ koja se emituje na nacionalnoj televiziji. Sada ima mnoge planove koje će pokušati da realizuje zbog ulaska na farmu.
– Motivi za ulazak su, prvo, pare, nedavno je snimio album i planira da ga uskoro izda. Ovo je dobar vid promocije. Ako pobjedi, sigurno će kupiti stan – otkriva Nikola Paunović, koji smatra da će se Sajko dobro snaći, čak i sa „narodnjacima“.
– On je kao kameleon. Može da nađe zajednički jezik sa svima. Kulturan je momak i uspjeva da komunicira i sa starima i sa mladima –kaže Nikola.
Inače, Sajka u emisiji pažljivo prate svi učesnici „Operacije trijumf“ i navijaju, nadaju se njegovoj pobjedi, pa tako drugi bivši student „Operacije trijumf“ Vukašin Brajić kaže:
– Navijam za njega, biće mi drago ako pobjedi, bilo bi mi žao da prođe kroz još jedan pakao zbog rialiti šoua, a da ne ostvari uspjeh. Volio bih stvarno da Sajko kupi stan .
Nikola je smiren dečko, ali ukoliko ga neko iznervira, može da upadne u konflikt.
– Sajko ne voli kada mu se mješaju u to što radi. Jedino to može da dovede do konfliktne situacije, ako mu neko bude pametovao. Vidim već da ga Dejan zove Snajko i ako ga Sajko ušemi, biće mu potrebni lijekovi za smirenje – kaže kroz smijeh Nikola Paunović.

24.03.2010.

Igor Cukrov zaljubljen u Beograđanku

http://4.bp.blogspot.com/_RkKsem2SYzY/Sc0JLCkAk8I/AAAAAAAAAak/IFeLv00DV5Y/s400/%CE%99GOR+CUKROV+011.jpg

Bivši učesnik “Operacije trijumf” i hrvatski prošlogodišnji predstavnik za “Eurosong” Igor Cukrov, potpuno je odlijepio za srpskom manekenkom. Kako prenose hrvatski mediji, dvadesetpetogodišnji Splićanin je dvije godina mlađu Beograđanku Katarinu Kržanović upoznao prije šest mjeseci na snimanju spota za pjesmu “Mjesečina”, i od tada se ne odvaja od nje. On je svoju izabranicu premijerno prikazao u Opatiji, na ovogodišnjem takmičenju “Dora”, gdje je učestvovao u revijalnom programu. Nacionalnost im ne predstavlja nikakvu prepreku, a kako se čini, Igor je zaljubljeniji nego ikad. Tokom učešća u rijalitiju "Operacija Trijumf" Cukrov se predstavljao kao slobodan momak koji nema djevojku, a mediji u Hrvatskoj navode i da mu je na početku muzičke karijere podršku davala njegova porodica, kao i tadašnja djevojka Adela Šarić, koja se zbog ljubavi iz Nuštra preselila u Split. Kako danas stvari stoje, Igor je ili zaljubljeniji no ikada, ili je zreliji, pa više ne sakriva da je u vezi. "Zajedno smo nekoliko mjeseci i nastojimo svoju privatnost da zadržimo za sebe. Želio sam da  Katarina   vidi ljepotu Opatije, pa smo tako zajedno došli na muzički festival", rekao je Igor Cukrov na "Dori", dodavši da planira proboj na evropsko tržište i da mu je Tonči Huljić napisao nekoliko pjesama na engleskom jeziku.

21.03.2010.

Sajko: Oženiću se Aleksandrom!

Bivši učesnik rijaliti programa „Operacija trijumf“ Nikola Sarić u emisiji „Farma“ priznao je kako je zamolio organizatore da dovedu pjevačicu Aleksandru Bursać i da ako to urade, on će je oženiti.Sajko je u priči sa Milenom, Nemanjom i Macom spomenuo kako bi volio da vidi Aleksandru na farmi, jer mu se jako sviđa. Maca je bio šokiran kada je čuo da je zvijezda „Granda“ njegova želja, jer se nikako ne poklapa sa prethodnim izborom njegovih djevojaka. No, prvobitno iznenađenje je brzo prošlo, pa je pao dogovor da će, ukoliko se desi da Aleksandra dođe na farmu i pristane da se uda za mladog pjevača, upravo Maca da kumuje. Sajko je inače spomenuo da se doskoro dopisivao sa jednom Mileninom i Nemanjinom koleginicom, ali kamere nisu uspjele da zabilježe ko je to bio, jer su vrlo vešto pisali po stolu kako niko ne bi čuo njegovu tajnu.
Sajko: Oženiću se Aleksandrom!
20.03.2010.

Ana Bebić Operisana! Ani Bebić, nekadašnjoj studentkinji "Operacije Trijumf" i učesnici nedavnog "Veliki Brat VIP", operisano je u utorak slijepo crijevo u Urgentnom centru u Beogradu. Ona se prije nekoliko dana vratila iz Sarajeva u Beograd, gdje trenutno živi, sa bolovima u predjelu stomaka. Isprva je mislila da je u pitanju viroza pa je odlučila da utorak provede odmarajući se. "Cijelog dana sam bila kod kuće i kulirala", rekla je u sredu Ana Bebić za "Večernje novosti". "Stomak me je bolio, ali sam mislila da sam se otrovala hranom. Kada je uveče bol postao nesnosan, otišla sam u Urgentni centar, gdje su mi konstatovali upalu slijepog crijeva i hitno me operisali. Sada je sve u redu, na vrijeme sam to sanirala. Ljekari kažu da ću za dan-dva moći kući".
14.03.2010.

Sajko igra u tinejdžerskoj seriji „Priđi bliže”

Nikola Sarić Sajko prijee nekoliko dana se oprobao kao glumac u tinejdžerskoj seriji „Priđi bliže” koja se emituje na RTS-u. Nikola je na početku saradnje napravio naslovnu numeru za seriju, a potom je dobio poziv da bude gostujući glumac. Nikola se pojavljuje u jednoj epizodi u kojoj glumi sebe.


 - U seriji glumim Nikolu Sarića. Pojavljujem se u jednoj epizodi kao zabavljač na žurki koju organizuju srednjoškolci. U seriji samo pjevam i nemam veze sa konkretnom radnjom serije. Nisam morao da glumim, ali rado bih se oprobao u glumi. Taj poziv mi se veoma dopada i zato sam i prihvatio da se pojavim i seriji. Pa kada glumci mogu da pjevaju, valjda i mi možemo da glumimo - objašnjava kroz smijeh Sajko,  i kaže da mu  nije bilo teško na snimanju.

  - Imao sam samo jedan snimajući dan i brzo je sve prošlo, snimali smo nekih šest sati. Nisam imao tremu na snimanju - priča Sajko koji, inače, kada god ugrabi vrijeme, prati dešavanja u seriji.

- Mislim da je serija odlična i da ima edukativan karakter koji je potreban današnjoj omladini. To je trenutno jedina serija za srednjoškolce koja ima zadatak da objasni kako bi omladina trebalo da funkcioniše - kaže Sarić.
Inače, serija „Priđi bliže” govori o šesnaestogodišnjoj tinejdžerki Bebi koja živi sa roditeljima u Beogradu i proživljava slatke muke odrastanja. Njeno viđenje svijeta je mladalački ironično i prožeto pop-kulturnim referencama od muzike, knjiga i mode do moderne komunikacije preko „Fejsbuka”. Po ideji tvoraca, serija „Priđi bliže” bi trebalo da promoviše atmosferu jednakosti i tolerancije, te da na najdjelotvorniji način utiče na promjenu stavova, ponašanja, obrazovanje mladih. Serija se prikazuje svake nedelje u 17.30, a glume Dragoljub Ljubičić Mićko, Ivana Mihić, Stevan Gardinovački, Srđan Ivanović i drugi.
13.03.2010.

Babaja ljubi crnogorsku misicu


Popularni Babaja je osvojio srce prelijepe djevojke, koja se prošle godine okitila lentom prve pratilje na izboru "Miss Montenegro".

Nikolina je rođena Beograđanka koja već duže vrijeme živi u Crnoj Gori. Veza između Adnana i Nikoline počela je prošlog ljeta, kada je Adnan sa ostalim učesnicima "Operacije Trijumf" boravio u Crnoj Gori.

"Nikolina i ja smo se upoznali ljetos u Crnoj Gori na jednom velikom druženju. Ne znam čime sam je osvojio, ali ponekad imam osjećaj da je ona prva mene osvojila svojom ljepotom i šarmom. Na nastupe koje sam imao u Crnoj Gori ona je dolazila često, a kako mi se sviđala, ja sam je polako šmekao dok sam pjevao. Sve numere koje sam izvodio, pjevao sam njoj, a posebno one ljubavne. Bila je svjesna da i ja prema njoj osjećam nešto. Naše šmekanje je trajalo izvjesno vrijeme dok, moram priznati, ona nije prva prišla kad sam ručao u jednom restoranu", iskren je Adnan.

"Ne vjerujem da će na naš odnos uticati činjenica da smo oboje poznati. Nas dvoje se super slažemo. Kad nisam sa njom, strašno mi nedostaje. Volio bih da smo stalno zajedno, ali sam svjestan da je to zasad nemoguće. Razdvojenost nam ne predstavlja neki problem. Kako ja većinu vremena provodim u srpskoj prestolnici, a i ona je rođena Beograđanka koja živi u Crnoj Gori, često dolazi u rodni grad. Naravno, i ona ima brojne obaveze, kao i ja", kaže Adnan.

“Nikolina će uskoro doći u Živinice da upozna moje roditelje. Ja sam već imao priliku da upoznam njene i moram reći da su stvarno super. Moj otac i majka kad su je vidjeli na slikama, bili su i više nego zadovoljni. Prvo što su me pitali da li je mnogo viša od mene, pošto su takav utisak stekli gledajući je na fotografijama. Uvjerio sam ih da ona stvarno nije nimalo viša od mene i da smo super par", rekao je Adnan .

10.03.2010.

Sajko na Farmi

 

Nikola Sarić

Druga sezona popularne emisije “Farma” počinje da se prikazuje 14. marta na Televiziji “Pink”. Sedamnaest VIP ličnosti iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine će naredna tri mjeseca u veoma teškim uslovima života - bez struje, hrane, kupatila, na prostranom imanju u Barajevu, pokušati da osvoje glavnu nagradu od 100.000 eura.Medju učesnicima je i Sajko, bivši student Operacije Trijumf.

06.03.2010.

Ništa od dueta

Ništa od dueta

Iako je Sonja Bakić nedavno najavila da uskoro snima duet s hrvatskom pjevačicom Ninom Badrić, od toga neće biti ništa!

- Nina trenutno nije u pregovorima ni sa jednim pjevačem o snimanju dueta, pa tako ni sa navedenom Sonjom Bakić. Sonja je, svakako, jedna od najtalentovanijih pjevačica iz „Operacije trijumf“ i nema sumnje da će napraviti veliku karijeru, no o mogućem duetu i saradnji trenutno nema govora - izjavila je Mia Milovčić, Ninina asistentkinja, za jedan hrvatski portal. Podsjećanja radi, Bakićeva je izjavila da je Nina prije dvije nedelje čula pjesmu i da joj se dopala, te da će se ta pjesma naći na Sonjinom albumu prvencu.


05.03.2010.

Milica odbija da jede!

Prva Miličina slika posle nesreće!!!
Milica poslije nesreće
.

Nakon što se predozirala lijekovima Milica Majstorovic je napustila bolnicu ali je nakon toga   počela da odbija hranu!

Ona je nakon ispiranja želuca iz bolnice puštena na kućno liječenje.ali  je zapala u tešku depresiju i vidno je smršala.

- S njom je razgovarao i psiholog, pokušavajući da je izvuče iz stanja u koje je zapala i da je privoli da počne da jede. Mnogo je oslabila i čini se da će joj biti potrebno mnogo vremena da se sasvim oporavi. Porodica i prijatelji nastoje da joj pomognu, ali ako nastavi ovako, mogla bi nepovratno da naruši zdravlje. Više puta je primila infuzione otopine, ali ne može da živi od toga!

Stanje u kom se Milica trenutno nalazi česta je pojava kod ljudi koji pokušaju da sebi naškode trovanjem, potvrdio  je jedan ugledni psiholog, koji je insistirao na anonimnosti, dodavši da se to dešava zato što tokom oporavka zapadaju kako u depresiju srčane aktivnosti i kardiovaskularni kolaps, tako i u tešku psihološku depresiju, koju prati i odbijanje hrane, tačnije štrajk glađu.

Milica ne  odgovara na  pozive, kao ni na mnogobrojne poruke.

Nije jela ni dok se bavila plesom!

Milica se i prije nekoliko godina, tačnije dok je igrala u jednoj kragujevačkoj plesnoj grupi, u nekoliko navrata iscrpljivala gladovanjem.
- Nikom nije bilo jasno da li ne jede zbog namjere da oslabi ili su u pitanju bili problemi psihološke prirode. Nikada nije otvoreno željela da priča o tome - rekla je jedna od bivših Miličinih koleginica iz grupe.

01.03.2010.

Sajka ostavila djevojka!

Nikola Sarić, Milica Cerović

Nikola Sarić (21) i njegova deset godina starija djevojka, profesorka plesa i scenskog pokreta Milica Cerović raskinuli su ljubavnu vezu! Nekoliko dana pred Sajkov rođendan Milica je odlučila da napusti svog bivšeg studenta, a jedan od razloga za raskid veze je - Sajkovo neverstvo.

Milica i Sajko upoznali su se u septembru 2008. godine.  Ljubavnu vezu započeli su nekoliko mjeseci kasnije, ali su je dugo skrivali od očiju javnosti zbog velike razlike u godinama. Prvi put viđeni su zajedno na proslavi nakon završetka OT na jednom beogradskom splavu, i otada su se rijetko pojavljivali zajedno na javnim mjestima. Poslednji put viđeni su zajedno na manifestaciji Oskar popularnosti, nakon čega su odlučili da stave tačku na jednogodišnju romansu. Za kraj njihove ljubavi kriva je velika razlika u godinama, ali i brojni Sajkovi flertovi sa djevojkama. On važi za najšarmantnijeg učesnika OT-a i bio je veliki miljenik žena, što ga je koštalo veze sa Milicom

Sajko i Milica iz vremena strasne romanse

U kratkoj izjavi Sajko je  potvrdio  da više nema djevojku.

- Tačno je to što ste čuli. Muka mi je više od te teme, dosta sam pričao o meni i Milici. Moram da naglasim samo da nisam bio nevjeran. Danas slavim svoj 21. rođendan samo u krugu porodice, jer u posljednje četiri godine ne praktikujem da pravim žurke -


Nikola Sarić, Milica Cerović

Milica Cerović nije bila raspoložena da priča o krahu ljubavne veze.

- Nemam nikakav komentar, potpuno je glupo da pričam o tome - rekla je Milica.


Operacija_TRIJUMF Image and video hosting by TinyPic
<< 03/2010 >>
nedponutosricetpetsub
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


MOJI LINKOVI

Studenti:
Get glitter and more at Blixy.com!

Get glitter and more at Blixy.com!

Get glitter and more at Blixy.com!

Get glitter and more at Blixy.com!

Get glitter and more at Blixy.com!

Get glitter and more at Blixy.com!

Get glitter and more at Blixy.com!

Get glitter and more at Blixy.com!

Get glitter and more at Blixy.com!

Get glitter and more at Blixy.com!

Get glitter and more at Blixy.com!

Get glitter and more at Blixy.com!

Get glitter and more at Blixy.com!

Get glitter and more at Blixy.com!

Get glitter and more at Blixy.com!

Get glitter and more at Blixy.com!

Get glitter and more at Blixy.com!

Get glitter and more at Blixy.com!
MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
325829


Create your word widget and more at Blixy.com!

Prerada by Design by Ame Powered by Blogger.ba